Poštovani posjetitelji,

Za one koji još ne posluju s nama u slijedećih nekoliko redaka predstaviti ćemo tvrtku Alira d.o.o., kao i našu poslovnu strategiju:
Alira d.o.o. osnovana je u veljači 1992 g. i pretežito se bavi uvozom i veleprodajom hrane za kućne ljubimce i riblje farme.
Na tržištu hrvatske godišnje uvozimo oko 1300 tona raznih hrana, te ekskluzivno zastupamo više tvrtki, odnosno njihovih brendova, uglavnom sa područja beneluxa, kao što su: Witte Molen, Nutreco, Coppens, De Haan, DPP, Benelux, CeDe...
Nas šestero zaposlenih u tvrtki posebnu pažnju posvećujemo:
– pravovremenoj opskrbi kupaca
– pravovremenoj nabavci robe
– kvaliteti robe
To u praksi znači da poštujemo obećano i robu isporučujemo na vrijeme, vodeći računa da je sva roba pravovremeno na skladištu.
Što se tiče same robe, cilj nam je kvalitetu namjenjenu zapadno-europskom tržištu ponuditi našim kupcima po, za naše uvjete, konkurentnim cijenama.
Radi toga se dio robe koju plasiramo, pakira kod naših dobavljača u našu ambalažu, što joj daje status privatne etikete, pa tako i povoljniju nabavnu cijenu.
To je rezultiralo vrlo dobrom poslovnom suradnjom s našim kupacima, pa je rastuća potražnja za našom robom dovela do početka izgradnje našeg novog uredsko-skladišnog objekta koji nam omogućuje veću ponudu proizvoda i veću količinu robe na zalihama, pa time i veći broj kupaca koje možemo opskrbljivati.

Poštovani sadašnji kupci, zahvaljujemo Vam da dosadašnjem povjerenju i nadamo se unapređenju naše dobre suradanje.
Poštovani budući kupci, svi zaposlenici, a posebno uprava, stoje iza napisanog i zato smo sigurni da će naša buduća suradnja uskoro pokazati da ste birajući nas za dobavljača, napravili dobar odabir.

S poštovanjem.
Alira d.o.o.